Kooiker Hulphondjes

Gastenboek

Schrijf een bericht voor in het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.194.255 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
31 berichten.
Bauwens uit Brugge heeft geschreven op juli 20, 2021 om 8:37 pm:
Dag Roel 
Figo, ons kooiker hondje, van vader Pandoer uit t Wilgenbosch en van moeder Esther VD Ukkesteyn hebben wij een week terug laten inslapen. 
Zij was ruim 15 jaar geworden. 
Het laatste jaar gesukkeld met doofheid. Circulatie problemen. 
Eind mei nog een Vierdaagse aan zee gehad. Genieten van de lange wandelingen en genieten van elkaar. 
Een drietal weken is het plots snel gegaan. 
Afscheid nemen was de enige optie. 
Wat een hond!!Spreken met haar ogen. Uitdrukken met haar lichaam,haar oren. Haar geduld en soms ongeduld...
Lief karakter maar waker van het territorium. 
Wij zijn het hart ervan in. Zij heeft ons alles gegeven. 
Figo was inderdaad onze beste vriendin. 
Mag ik je dan ook danken Roel om indertijd ons de mogelijkheid te bieden om Figo naar ons huis in België te laten meenemen. 
Vele groeten van Manon,Dimitri,Marjan en Philip
Ad Koolen uit Goirle heeft geschreven op augustus 22, 2020 om 5:53 pm:
Ik heb zelf een Kooikerhondje als hulphond PTSS.
Ik ben er heel blij mee. Chica is momenteel 16 maanden en gecertificeerd hulphond. Opleiding gehad bij CLICK Hulphondenschool. Ze is lief, niet alleen voor mij, maar ook voor kinderen. Ik zou niet meer zonder haar kunnen. Ik heb haar vanaf dat ze 10 weken oud was.
Ina de Nooijer Sprikkelman uit Vlissingen heeft geschreven op februari 9, 2018 om 3:41 pm:
Bedankt voor het beantwoorden van mijn vraag in het gastenboek, helaas is mijn email programma gecrasht en ben ik het mailtje kwijt geraakt.
Nu probeer op facebook vrienden te worden, maar dat lukt nog niet echt goed. Super mooie foto's staan er op. Gr Ina
Altforsterhof, kooikerhulphondje uit Altforst heeft geschreven op november 19, 2017 om 7:22 pm:
Als u een persoonlijke vraag heeft dan kunt u het beste rechtstreeks contact met ons opnemen: info@kooikerhulphondje.nl Voor de lieve mensen die ons willen steunen.  Heel graag een donatie op: NL94RABO0309326125
De kerstactie loopt nu en  met uw bijdrage kunnen wij mensen met een beperking heel goed helpen.  SAMEN STERK, DANKJEWEL.
giedith balmer uit geertruidenberg heeft geschreven op november 14, 2017 om 2:52 pm:
een prachtig initiatief en uit naam van mijn net overleden kooikerhondje floris (16+!) ga ik een donatie doen, een beter doel kan het geld dat ik nu niet meer aan hem kan besteden niet hebben!
Ina de Nooijer Sprikkelman uit Vlissingen heeft geschreven op november 13, 2017 om 5:17 pm:
Wij hebben sinds 3 weken een kooikerhondje (reu) in huis, omdat we 1 van onze oude honden die ik min of meer zelf heb getraind om mijn man met een spierdystrofie (FSHD)te helpen hebben moeten laten inslapen.
Nu probeer ik mijn man zover te krijgen dat hij beseft dat hij zelf met de pup moet gaan trainen en dan eigenlijk onder begeleiding om de pup naar zijn hand te zetten (zoals hij het noemt). Merk gewoon dat de pup beter naar mij luistert dan naar mijn man omdat ik eigenlijk alle verzorging doe.
Hebben jullie tips?
Johan Vaelen uit Alken/ Belgie heeft geschreven op november 3, 2017 om 7:44 pm:
Juich! Al 2 weken holderdeboldert er een kooikerpup doorheen onze woonkamer. Wat is ze lief en mooi en slim! Wat een geluk! Flink zitten, liggen en pootje geven. Dan kakken achter de tafelpoot, een plasje by the way. Wat een geluk kan een hondje verwezelijken! Het maakt me blij dat de aankoop van onze Pixie via Roel en Angelien van altforsterhof wellicht bijdraagt aan nog meer blijdschap! Wij dragen het kooikerhulphonden project een warm hart toe. Lieve hondevrienden, ik moet even een plasje opvegen
Marie-José van Ham uit Breda heeft geschreven op oktober 28, 2017 om 11:56 pm:
Wow! Een mooie en duidelijke site. Roel en Angelien, jullie doen fantastisch werk waarmee jullie velen gelukkig maken. Wij weten dat uit eigen ervaring door ons deeltijdhondje Skip. Veel succes voor iedereen die betrokken is in het proces van Kooikerhondje naar KooikerHulphondje.
Familie Snijders uit Hilversum heeft geschreven op oktober 22, 2017 om 1:48 pm:
Dag Roel en Angelien, 
Gefeliciteerd met deze prachtige website!
Vorig jaar mei hebben we genoten van de kooikerdag waar we konden zien wat een kooikerhulphondje allemaal voor iemand kan betekenen. Jullie doen super werk waar wij veel bewondering voor hebben. Ga zo door, toppers!
Nellie Weststeijn uit Velp heeft geschreven op oktober 21, 2017 om 5:19 pm:
Lieve Roel en Angelien. Wat een mooie site voor zo'n prachtig initiatief. Jullie begeleiding is zo op maat. Zowel voor de hondjes als voor diegene die een hulphondje krijgt. Fantastisch. We zijn blij dat we voor jullie project elke maand een kleine bijdrage mogen leveren. Fijn om zo betrokken te mogen blijven bij dit wel heel bijzondere en mooie initiatief. Lieve groetjes van Jan en Nellie
Familie Heimans uit Altforst heeft geschreven op oktober 20, 2017 om 7:31 pm:
Angelien en Roel mooi om te zien dat jullie zoveel mensen blij maken met zo'n super kooiker hulphondje.
Frank uit Nijmegen heeft geschreven op oktober 20, 2017 om 7:20 pm:
Dag Roel, Angeline, jullie hebben een mooie site! Ziet er fris en duidelijk uit. Jullie steunen een goed initiatief, een goed voorbeeld wat meerdere fokkers zouden moeten doen. Uit ervaring weet ik dat honden een unieke werking hebben op mensen. Ze zijn vriendelijk, geven steun en houden een spiegel voor. Een onvoorwaardelijke vriend en aanvulling voor ieder individu, ze maken geen onderscheid in mensen wat mensen helaas wel doen. Dit maakt deze roedeldieren uniek t.o.v. andere dieren en kunnen daardoor het mooiste in mensen naar boven halen. Met name het karakter eigenschap van de kooiker is voor healing en hulp een uitstekende match. We komen snel een keer aan, blijf vooral doorgaan met het mooie werk. Groetjes Frank en Ursula
marja uit nieuwegein heeft geschreven op oktober 20, 2017 om 6:25 pm:
Gefeliciteerd met de nieuwe website en heel veel succes!
Patrick van der Blij uit Tilburg heeft geschreven op oktober 20, 2017 om 1:47 pm:
Gefeliciteerd met de nieuwe website.
Ik mag dagelijks ondervinden wat een Kooikerhondje voor mij betekend ik heb er drie waarvan twee mede mogelijk gemaakt door Roel en Angelien waarvoor mijn grootste dank.
Djuna Levie en Amber
Familie de Vries uit Nijmegen heeft geschreven op oktober 20, 2017 om 1:39 pm:
We zijn bij jullie op bezoek geweest voor kennismaking inzake onze dochter. De correctheid en duidelijkheid maakte diepe indruk. eindelijk iemand die begrip had voor de problemen. We hebben een concreet voorstel gekregen om d.m.v. een kooikerhondje aan de gang te gaan en gebruik te maken van jullie expertise. Nogmaals hartelijk dank en tot snel.